Contact

horia

Adresa mea este: opreadumitruhoria@gmail.com

 

30 răspunsuri

  1. Imi place blogul şi tematic, interesantă, misterioasă, foarte atractivă. Printre puţinele, din păcate, de aceea este de apreciat preocuparea pentru astfel de teme.
    vezi şi http://www.michaelvillmont.eu

    Apreciază

  2. imi place blogul pe care l.ati creeat

    Apreciază

  3. Multumim pentru toate informatiile oferite!!! Blogul creat de dv. este de apreciat in ceea ce ma priveste. Astept cu nerabdare articole noi, cat mai multe,…

    Apreciază

  4. Multumesc ca existati, sunteti o adevarata placere pentru suflet, inima, trup, pentru timpurile in care traim.

    Apreciază

  5. Foarte interesant.Voi reveni.
    Succes.

    Apreciază

  6. Am descoperit intamplator blogul cu ocazia unui referat al fetitei mele pentru ora de istorie.
    Este foarte interesant ce faceti .Atat mie cat mai ales copiilor mei ne place si va felicitam!

    Apreciat de 1 persoană

  7. Mulțumesc pentru aprecieri!
    Fiecare scrie cu gândul la un cititor. Mă bucur că aici sunt mai mulți! 🙂

    Apreciază

    1. Popa Carmen Gabriela | Răspunde

      Am descoperit, azi, prin d.voastră, o prețioasă pagină de carte..

      Apreciază

  8. Foarte bun blog!

    Apreciază

  9. Foarte bine si pentru rms

    Apreciază

  10. Felicitari pentru blog si respect pentru munca depusa in a aduna informatii. Imi pot permite sa postez, pe pagina mea de facebook, fragmente din anumite materiale ale dumneavoastra (bineinteles cu citarea sursei)?

    Apreciază

  11. Pot găsi sinteze admitere Academia de Politie?

    Apreciază

  12. Multumesc.

    Apreciază

  13. HORIA dragul moșului, sunt un străbunic de 82 de ani de pe malul Prutului. Apreciez enorm efortul tău de a ne dărui cunoaștere, căldură sufletească și iubire, nouă, celor care suntem mai săraci, din acest punct de vedere. Primesc cu mare bucurie tot ce ne oferi pe blogul tău, care parcă îmi luminează ultimii ani ai vieții.
    Sunt de acord și cu maestrul Nicolae Manolescu despre ,,Cetitul cărților”. Căci poți să ai și 2-3 școli, dar dacă nu citești, cu cine te asemeni? Așa că m-ași bucura să văd că acest blog este urmărit de cât mai mai mulți tineri.
    Primește profundele mele mulțumiri și rugămintea către Bunul D-zeu să vă răsplătească pentru toate.

    Apreciază

    1. Sunt impresionat de mesajul dumneavoastră. Mă bucur că urmăriți blogul meu și vă mulțumesc din suflet pentru gândurile frumoase.

      Apreciază

  14. Numele meu este Ionescu Coste l am 49 de ani nu stiu de unde aveti informatia ca in anii 70- 80 acela er a programul ei bine va contrazic din anii 1974 pana in anii 1980 poate 1982 programul tvr1 era foarte bogat respectiv filme si emisiuni care incepeau la ora 7.00-8.00 duminica si sambata si ora 10.00 luni- vineri amintim filme ca ,,invadatorii,, ,,pierduti in spatiu,, ,,planeta gigantilor,, si nu numai, filme romanesti care le stim foaia de program care o dati probabil ca apartine incepand cu anii 1982 atunci a inceput sa se reduca programul la tvr1, ca noi la tara numai tvr1 prindeam,am vazut in peroada respectiva programe destul de variate si ineresante ,as putea spune multumitoare in afara plenarelor ,,tov-lui,,duminica era cel mai bogat pprogram emisiunipentru copii si cu copii serial ,,daktarii,,album duminical cu desene animate si mai pe seara seriale destul de attractive la ora 16-17 ceva in genul explorari si cvilizatii antice chiar filme s.f. ,,UFO,, apoi filmele de seara infiecare miercuri se dadea cinemateca ,iar duminica prin anii 1976 se dadea un serial la care radeam cu hohote ,,comicarii pe micul ecran,,emisiunii de intres social ca ,,reflector,, ,,mai aveti o intrebare ,,marti se dadea eternul teatru romanesc si strain, luni rula parca ,,poldark,, dacnueru emidiunii sau meciuri sportive rulau cate odata si joia si vinerea filme romanesti sau ale prietenilor comunisti sau de razboi

    Apreciază

  15. stimate domn OPREA eu sunt o farima a unei familii OPREA dupa bunica paternela…
    bunica mea DUMITRA BUZEA se tragea dintr o familie OPREA din jud Constanta, pe linga MEDGIDIA.
    Unchi COSTACHE OPREA profesor universitar la TIMISOARA era nepotul bunicii mele dupa sora ei LINA OPREA si deci VAR PRIMAR CU TATAL MEU BUZEA CONSTANTIN DIN BRASOV;
    va spun ceva toate aceste informatii? satul CUZA VODA jud Constanta, fost DOCUZOL.
    mi-ar place sa fie un DA raspunsul; daca nu atunci sa fiti fericit, caci citesc cu placere articolele din blogul dv, si pentru romanismul dv va multumesc din suflet;
    an nou cu bucurii si sanatate cu multumiri si fericiri… !
    cu stima si calda cordialitate
    Linaura Catalina BUZEA dupa tata ZARNESCU dupa mama( le folosesc pe amindoua)

    Apreciază

  16. Foarte interesant! Nu stiu cum au trecut orele…

    Apreciază

  17. Domnule Oprea,
    Am descoperit „Istorii regasite” seara trecuta. Vreau sa va multumesc pentru clipele frumoase prilejuite de lecturarea postarilor dumneavoastra. Va doresc sanatate multa si inspiratie pentru a continua sa ne imbogatiti sufleteste intr-o lume tot mai pustiita de sentimente… Respect pentru efortul dumneavoastra!

    Apreciază

    1. Va multumesc pentru mesajul d-voastra atat de generos.

      Apreciază

  18. Alexandru Nistor | Răspunde

    Ceea ce faceti este minunat, ma bucur ca exista oameni care inca se mai preocupa de cultura, oameni dornici sa ofere si celorlati o clipa de meditare si lectura printre toate lucrurile care ne inconjoara zi de zi,dumneavoastra sunteti acela.Probabil ar trebui sa incercati sa puneti o tema pe un fundal mai inchis la culoare, ar face textul mai usor de citit.

    Apreciază

  19. Mai mult decât interesante informațiile de pe blogul dv. Diversitate, educație, bun simț, stăpânirea gramaticii limbii române, și neangajare politică. Doar câteva din aspectele pe care le-am sesizat la o primă vedere. Felicitări și multă putere în munca depusă !

    Apreciază

  20. Vreau sa aflaţi cine este bărbatul ce stă jos cu ochelari de pe fotigrafie…….arata foarte bine cu bunicul meu….si din ce an e fotografia?

    Apreciază

  21. De cand am decoperit ”Istoriile regasite”, intru mereu sa aflu ce ati mai postat. Si uite-asa trec ore in sir citind, aducandu-mi aminte, afland lucruri noi. Multumesc pentru orele frumoase!

    Apreciază

  22. Felicitări pentru pasiune și profesionalism. Vă mulțumim Domnule Profesor!

    Apreciază

  23. Am dat întâmplător de blogul dumneavoastră căutând informații despre Ion Agârbiceanu, la a cărui operă lucrez să o digitalizez, este un blog foarte bun și util pentru toți dar mai ales pentru tineri, dar ce păcat că pe majoritatea dintre ei nu-i interesează decât pleava de pe FB și alte rețele de socializare. Nu știu unde se îndreaptă această nație dar la vârsta mea de 70 de ani, cred cu tărie că și-au ales o cale greșită care îi va duce la subjugare de neam și țară, să dea Bunu Dumnezeu să nu am dreptate. Să auzim de bine, multă sănătate.

    Apreciază

  24. Va rog sa introduceti pe prima pagina a site-ului un cimp de cautare, pentru a gasi mai usor articolele cautate. Este un mare ajutor pentru cei care cauta un subiect pe site-ul Dvs

    Apreciază

    1. Pe prima pagină, în partea dreaptă, se află un câmp de căutare pentru articole. Mulțumesc pentru interesul manifestat pentru acest site.

      Apreciază

  25. Minunate scrieri! Azi am descoperit blogul dumneavoastra! La cati mai multi cititori!

    Apreciază

    1. Mulțumesc pentru gândurile bune!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.