Dictatura nulităţilor

Se apropie alegerile! Iată o veste bună pentru fauna care mişună prin societatea românească si o oportunitate pentru nulităţile ambiţioase de a atrage atenţia asupra lor.

E momentul celor care, neavând alte calităţi, bazându-se doar pe o supleţe morală şi capacitate de adaptabilitate de neinvidiat, ies la suprafaţă pentru a specula slăbiciunile şi naivităţile celor din jurul lor. Mărunţi şi meschini fac din politică un mijloc abil şi demagogic de realizare a intereselor personale. Lipsiţi de valoare şi de merite, caută prin orice mijloace să-i înlăture pe cei  care le-ar putea dezvălui caracterul lor infect şi i-ar împiedica să-şi atingă scopurile. Se înconjură de oameni fără demnitate, lipsiţi de personalitate, care sunt dispuşi să facă tot felul de treburi mărunte, adesea înjositoare. Plini de complexe şi frustrări sunt suspicioşi şi neîncrezători, temători şi agresivi. Fără scrupule, lipsiţi de credinţă, idei şi principii sunt obsedaţi de un singur gând: acela de a profita de pe urma celor pe care ar trebui să-i reprezinte şi să le apere interesele. Sunt „generoşi”: vând speranţe şi oferă dezamăgiri. Intriganţi şi vicleni, ascund sub înfăţişarea binevoitoare răutate şi necinste. Ca urmare sunt vătămători şi periculoşi. Feriţi-vă de ei!

Un răspuns

  1. Tabloul politicianului roman din zilele noastre realizat perfect.De sus si pina jos ,in lumea politica ,acest tablou se repeta,de parca am avea in fata celebrele papusi rusesti „Matrioska”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: