Blestemul faraonilor? (I)

Faraonii s-au răzbunat? Ramses al II-lea, Ramses al VI-lea, Tutankamon, toţi aceşti regi ai Egiptului, ale căror mumii au fost descoperite, au ucis cu adevărat după ce au fost atinşi de cei care le-au tulburat milenara linişte?

Iată o întrebare care nu încetează să facă subiectul unor serioase controverse. Cauza? Interesul deosebit de care se bucură în cadrul opiniei publice enigma şirului de decese ale celor care au intrat direct în contact cu aceste relicve ale Egiptului Antic, în momentul descoperirii lor.

Mii şi mii de pagini au fost scrise în întreaga lume în legatură cu subiectul, folosindu-se argumente mai mult sau mai puţin ştiinţifice. Lucrarea Blestemul faraonilor, a publicistului Phillipp Vadenberg, nu dezleagă misterul, în schimb este una din primele lucrări care prezintă un dosar întreg şi propune o analiză sistematică a faptelor petrecute, identificând şi prezentand o serie de teorii în legătură cu misterul morţii savanţilor care au participat întru-un fel sal altul la dezhumarea şi cercetarea primelor mumii egiptene descoperite în zilele noastre, neatinse, conservate perfect, cu obiectele înconjurătoare, în vechile morminte regale ale Egiptului: piramidele.

Partea a doua AICI

Reclame

Un răspuns

  1. Blestemul exista q adevarat,PT CEI CE INDRAZNESK SA LE TULBURE SOMNUL,VOR MURI,am fost in egipt intr-o exp in valea regilor,am vizitat piramidele,hieroglifele sunt q adevarat magnifice,khar dak nu stii limba(k majoritatea din cei ce am intrat) park totî am inteles acelasi mesaj………NU AVEM VOIE SA INTRAM LA REGE (deşi el nu mai era acolo de multa vreme) despre KHUFU vb as TUTANKAMON…….e adevarat k,camera mortuara avea un misos al mortii inca prezent dupa atatia zeci de ani……

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: